Slow Flow Coaching

Szeretnél valamit megváltoztatni az életedben?

Nézz rá egy másik szemszögből a Téged foglalkoztató kérdésre, s találjuk meg együtt a megoldást!


Támogatlak, hogy a mentális tisztulás ösvényére lépj!

A coaching folyamat során támogató kérdések segítségével és módszerekkel támogatlak, hogy egy más nézőpontból tekints rá a problémára és megoldásfókusszal folytasd. Segít kicsit kilépni a megszokott gondolatkörökből és abból, hogy mindig csak ugyanazt vedd észre. Módszereket kapsz, hogyan tudod máshogy csinálni, másként viselkedni, más irányba menni.

Az első lépés egy ingyenes konzultáció (online vagy telefonon).

Ez egy rövid (kb. 20 perces) beszélgetés, ahol megnézzük, hogyan tudnánk együtt dolgozni.

A coaching során egy témára összpontosítunk. Lehet, hogy Neked most sok jut eszedbe, de ezen a beszélgetés során tisztázzuk, mi az a terület, amin most szükséges változtatnod

Gondolj egy meghitt baráti beszélgetésre, azzal a különbséggel, hogy itt egy irányítottabb beszélgetés zajlik. Közben az adott témától függően alkalmazunk különböző módszereket, teszteket, feladatokat. És készülj arra, hogy lehet, hogy kérdezek, vagy mondok olyanokat, amelyek kellemetlenül érintenek, mert pont arról szólnak, amivel nem szeretsz szembenézni.

 

Egy ilyen beszélgetéssorozat támogatni tud Téged:

 • Döntésképtelenség helyzetben, megoldást találni
 • Életed irányának megtalálásban, különböző életszakaszaidban
 • Stresszes helyzetek kezelésében
 • Nehéz élethelyzet megoldásában
 • Ha keresed önmagad

A pszichológia és a coaching teljesen más folyamat. Előbbi a múltat tárja fel és egy sokkal hosszabb folyamat. Ezzel szemben a coaching a jelenre koncentrál és a jövőbeli megoldásra. Sokszor nagyon gyors sebességgel lehet ezzel a módszerrel eljutni a megoldáshoz.

Szánj időt magadra, gyere és sétáljunk együtt egy nagyot, miközben Te, az általad hozott téma kerül a fókuszba!

Mi vár Rád? Egy jó beszélgetés, egy kellemes séta, teljes figyelem.

Egy ilyen coaching séta során egy dilemmás kérdést, egy döntési helyzetedre tudunk kívülről ránézni, keresve a lehetséges megoldásokat, mindezt irányított kérdésekkel és frissítő séta közben.

Hogy kell egy ilyet elképzelni?

Egy egyszerű, normál tempójú, vagy inkább lassú séta. Időnként meg is állunk, hogy gyakoroljuk a tudatos jelenlétet, felfedezzük a minket körülvevő csodát.

Teljes figyelmet kapsz, közben tudatos jelenléttel vagyunk a minket körülvevő természet felé és néhány kérdéssel segítelek, hogy megtaláld a választ önmagadban a kérdéseidre. Kimozdulva fizikailag és mentálisan is az adott helyzetből, néhány apró változtatás által segítelek elérni az általad vágyott állapotot.

A természettel töltött idő feltölt és kisimít. Még inkább hatásos, ha közben tudatos jelenléttel fogadjuk be a természet illatait, hangjait, színeit.

Ez egy szuper lehetőség arra, hogy szó szerint és átvitt értelemben is kilépjünk a már ismert és bejáratott keretrendszerekből, amelyek nem a megoldás felé vittek.

Ez a hibrid módszer, sétákkal kombinálva kiszakít a megszokott környezetből, még inkább támogatva a belső változásokat, amelyek adott esetben tovább tartanának a négy fal között.

 • Online coaching 10-16 000 Ft

  Ha nem folyamatban gondolkodunk, akkor bármikor (előre egyeztett időpontban) egy 1 alkalmas konzultáció: 16 000 Ft – 1x 90 perc. A coaching folyamat a 6. alkalomig 14 000 Ft/alkalom (90 perc), 6-10. alkalom azt követően 10 000 Ft/alkalom.

 • Hibrid coaching 11-16 000 Ft

  Ebben a formában online és személyesen is találkozhatunk. Egy konzultáció időtartama 60 perc. 1 alkalmas konzultáció: 16 000 Ft/alkalom 3-5. alkalom esetén: 15 000 Ft/alkalom 6-10. alkalom: 11 000 Ft/alkalom

 • Sétáló coaching 15 000 Ft

  • Ingyenes első beszélgetés • 60-70 perces séta és beszélgetés • Figyelem, elfogadás, kapcsolódás a természettel • 15 000 Ft/alkalom

Ha érdekel a coaching folyamat, írj nekem, s felveszem veled a kapcsolatot!

Milyen elakadásod van?