Ajándékutalvány

Ha szeretnél minőségi időt, élményt ajándékozni, mindezt környezettudatos formában, akkor az Erdőfürdő Ajándékutalvány nagyszerű választás!

A séták során csendben, ráérősen sétálva merítkezünk az erdő hangjaiban, illataiban és színeiben. Az érzékszervi, élményszintű kapcsolódást pedig kiegészíti a szakmai információátadás (biológiai, ökológiai), hozzájárulva a természeti és emberi világ közti fal lebontàsàhoz. 

Az utalvány magpapírra van nyomtatva, ami azt jelenti, hogy a hátulján magok vannak (bazsalikom, kakukkfű vagy citromfű). Így felhasználás után elültethető a papír, szeretettel gondoskodàssal pedig kinő belőle a kedves kis növény🌱. Mindemellett környezettudatos is, mivel újrahasznosítàssal készültek, s a boríték is hozzá.

Az utalvány ára 6000 Ft+postaköltség és 2021. június 30-ig felhasználható, így akár a téli, de a tavaszi vagy nyári erdőre is rácsodálkozhat az ajándékozott.

Eredetileg beváltható 1 fő számára egy egyéni erdőfürdő sétára vagy 2 alkalommal csoportos sétára. De ez picit rugalmas, így az is megoldható, hogy 2 személy jön el vele (pl. Te és az ajándékozott) egy csoportos sétára.

A séták helyszíne a Bakony és a Balaton-felvidék, privát séta esetén szintén rugalmas, egyeztetett helyszín és időpont.

Rendeléshez írj egy e-mailt a slowflowwalks@gmail.com e-mail címre!