Facebook


Instagram


Spotify

Vezetett élményséták

Csodálkozzunk rá együtt a természetre!

Gyere és próbáld ki velem a tudatos erdei sétát és csodálkozzunk rá együtt a természetre!
Egy ilyen séta alkalmával fontos a fókuszáltság. Az összpontosítás segít kikapcsolni az agy csapongó gondolatait. Ez a vezetett séta a természettel való kapcsolat építéséről is szól, mely során feloldjuk az elkülönültség, a felsőbbrendűség érzését

Csoportos séta

A csoportos sétán tudatosan és jelenléttel vagyunk önmagunk és a természet irányába. Segítem a csoport tagjait abban, hogy lelassuljanak és új szemszögből kapcsolódjanak a természethez. A séták  során érzékszervi és észlelési gyakorlatok segítségével szerető és gyöngéd kapcsolatot tudunk kialakítani a természettel.

Ára: 3000-4000 Ft/fő

Privát séta

A privát séta előnye, hogy az időpontot – és akár a helyszínt is – tekintve a Te saját igényeidre szabható! Egy ilyen séta visszahoz a természetbe, kiszakítva picit az elfoglalt életünkből, gyógyít bennünket – újracsatlakoztatva a környezetünkhöz és ezáltal saját magunkhoz is. 

Ára: 6000 Ft/fő

Családi séta

A családi séta során játékos módon, több mozgással lehetőséget ad arra, hogy a minket körülvevő környezetet minden érzékszervükkel, testükkel-lelkükkel jó alaposan megismerjük. A gyerekek számára a megismerő folyamatok természetes útja az érzékszervekkel való érzékelés, amelyet a felnőttek sokszor már elfelejtenek. A közös program alatt tanulhattok egymásról, a természetről.

Ára: 13 000 Ft/család * 

*2 felnőtt és max. 2 gyermek. További gyermekek esetén 1000 Ft/gyerkmek

Páros séta

Ezt a lehetőséget ajánlom pároknak, anya-lánya, apa-fia, illetve barátok számára. Lassuljatok le, csendesedjetek el és éljetek át együtt valami különlegeset. Közösen csodálhatjátok meg a természetet és erősíthetitek nem csak a természettel, hanem egymással való kapcsolatotokat is! 

Ára: 10 000 Ft/pár

Virtuális séta

A virtuális séta során mindenki az általa választott helyszínről jelentkezik be és online történik a séta vezetés. Ez is egy irányított tudatos séta, amely során egy letölthető hanganyag segítségével vezetlek és kapcsolódsz a környezetedhez.

Vállalati csapatépítő séta

Itt az idő, hogy kipróbáljatok valami újat és különlegesebbet is! Egy olyan outdoor csapatépítő programot ajánlok, melynek alkalmával a résztvevők teljesen kiszakadnak a hétköznapok megszokott monotonitásából, elősegíti a test és a szellem felfrissülését, emellett pedig kapcsolatba kerülnek a természettel.

Egy sikeres csapatépítés mindig a munkakörnyezeten kívül valósul meg. Egy erdő vagy bármilyen természetközeli helyszín kiváló terepet nyújt, amely során a csoport nem a napi munkájával fog találkozni, hanem a munkatársaival, mint emberekkel.

Kérj egyedi ajánlatot a slowflowwalks@gmail.com e-mail címen!

© Minden jog fenntartva | Slow Flow Walks | 2020

Made with ❤ by Mydeer Design